Urządzenia i Akcesoria
Oven Baked Vegetable Crisps
Przygotowanie 1 godz. 5 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 portions
Składniki
-
beetroot150 g
-
parsnips150 g
-
sweet potato150 g
-
potatoes150 g
-
water, cold
-
fine sea salt to taste1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
12 mg
Białko
0.7 g
Kalorie
104.6 kJ /
25 kcal
Tłuszcz
0.2 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
5.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Black Pudding Scotch Eggs
50 min
Roasted Chickpeas
1 godz.
Pesto Tear and Share Christmas Tree Bread
2 godz. 20 min
Pear Twists on Chocolate Custard
30 min
Baked Salmon with Spiralized Courgettes
30 min
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
1 godz.
Braised Red Cabbage with Grated Apples
1 godz. 15 min
Pearl Barley and Chicken Salad
1 godz.
Coleslaw with Thermomix® Cutter
10 min
Portuguese Bread (Pão de água)
3 godz. 30 min
Guinness® Bread
1 godz. 45 min
Cheesy Triangle Scones
25 min