Urządzenia i Akcesoria
Oven Baked Vegetable Crisps
Przygotowanie 1 godz. 5 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 portions
Składniki
-
beetroot150 g
-
parsnips150 g
-
sweet potato150 g
-
potatoes150 g
-
water, cold
-
fine sea salt to taste1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
12 mg
Białko
0.7 g
Kalorie
104.6 kJ /
25 kcal
Tłuszcz
0.2 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
5.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweet Potato Fritters with Greek Yoghurt, Smoked Salmon and Chives
35 min
Buddha Bowl with Chicken
1 godz.
Coleslaw with Thermomix® Cutter
10 min
Grated Carrot Salad
10 min
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM5)
10 min
5-Second Traffic Light Salad
5 min
Beetroot salad
10 min
Garlic and Herb Butter
1 godz. 10 min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10 min
Caramelised Red Onion Chutney
24 godz.
Red Pepper and Tomato Soup
30 min
Best Basic Houmous
5 min