Reisfleisch One-Pot

Reisfleisch One-Pot

2.8 57 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 Portionen

Składniki

  • Hartkäse in Stücken
    100 g
  • Zwiebeln halbiert
    100 g
  • Karotten in Stücken (2 cm)
    150 - 180 g
  • Weißkraut in Stücken (3 cm), (siehe Variationen)
    300 g
    300 g Fenchelknollen, in Stücken (3 cm), (siehe Variationen)
  • Kräutersalz
    3 TL
  • Risottoreis
    200 g
  • Majoran, getrocknet
    1 - 2 TL
  • Kümmel, gemahlen
    1 TL
  • Paprikapulver
    3 EL
  • Schweinefleisch, ausgelöst in Stücken (3-4 cm), Gulaschfleisch von der Schulter
    400 - 450 g
  • Wasser
    600 g
  • Butter
    5 - 10 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Sód 2018 mg
Białko 30 g
Kalorie 2608 kJ / 623 kcal
Tłuszcz 32 g
Błonnik 5.5 g
Tłuszcz nasycony 14 g
Węglowodany 54 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...