Tartinade végétalienne aux poivrons grillés et noix de cajou

5.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
300 g

Składniki

  • 80 g de noix de cajou
    80 g d'amandes blanchies
  • ½ gousse d'ail
  • 100 g de poivrons rouges grillés, en conserve
  • 30 g d'huile d'olive
  • 120 g de tomates séchées à l'huile égouttées
  • 2 c. à soupe de paprika doux
  • 1 c. à café de sel
  • 10 - 12 tranches de pain grillées

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 646.8 kcal / 2706.4 kJ
Białko 22.9 g
Tłuszcz 26.9 g
Węglowodany 86.8 g
Błonnik 12.3 g
Tłuszcz nasycony 4.6 g
Sód 1422 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...