Urządzenia i Akcesoria
章鱼烧肉
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份
Składniki
-
姜 切片10 克
-
400 克 中等大小的墨鱼, 洗净去内脏,切块新鲜章鱼 洗净去内脏,切块400 克
-
料酒100 克
-
五花肉 切块,5x5厘米350 克
-
冰糖50 克
-
生抽25 克
-
老抽15 克
-
水50 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
28 g
Kalorie
1991 kJ /
476 kcal
Tłuszcz
30.4 g
Błonnik
0.1 g
Węglowodany
20.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
饗食弄堂
66 Przepisów
Chiny
Chiny