章鱼烧肉

章鱼烧肉

4.7 15 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份

Składniki

  • 切片
    10 克
  • 新鲜章鱼 洗净去内脏,切块
    400 克
    400 克 中等大小的墨鱼, 洗净去内脏,切块
  • 料酒
    100 克
  • 五花肉 切块,5x5厘米
    350 克
  • 冰糖
    50 克
  • 生抽
    25 克
  • 老抽
    15 克
  • 50 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 28 g
Kalorie 1991 kJ / 476 kcal
Tłuszcz 30.4 g
Błonnik 0.1 g
Węglowodany 20.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...