Urządzenia i Akcesoria
酸菜排骨炖粉条配药膳蒸鸡
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 人份
Składniki
药膳蒸鸡
-
鸡 选择童子鸡,切块500 克
-
盐1 茶匙
-
料酒10 克
-
酱油10 克
-
当归1 片
-
党参1 片
-
黄芪2 片
-
红枣 小型的2 - 5 颗
酸菜排骨炖粉条
-
油20 克
-
姜 切片10 克
-
八角2 个
-
中式酸菜 选择东北酸菜,切条,略微挤干水分500 克
-
猪肋排 切5厘米块500 克
-
料酒10 克
-
生抽10 克
-
水1200 克
-
盐 依个人口味调整1 茶匙
-
红薯粉条 提前浸水泡软后沥干(约重180克)100 克
-
新鲜香菜 只取叶子1 支
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1131.4 mg
Białko
27.3 g
Kalorie
2003.5 kJ /
478.5 kcal
Tłuszcz
31.5 g
Błonnik
5.5 g
Tłuszcz nasycony
3.1 g
Węglowodany
28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
轻松做顿饭
10 Przepisów
Chiny
Chiny