红豆糕

红豆糕

3.0 1 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 人份

Składniki

  • 红豆沙
    400 克
  • 干燥栗子肉
    100 克
  • 500 克
  • 吉利丁粉
    10 克
  • 适量,涂抹容器用

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 4.7 g
Kalorie 921.8 kJ / 220.3 kcal
Tłuszcz 0.3 g
Błonnik 1.2 g
Węglowodany 50.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...