Urządzenia i Akcesoria
鸡肉土豆蔬菜色拉
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
8 人份
Składniki
-
胡萝卜 切块300 克
-
水400 克
-
盐2 茶匙
-
土豆 切成一口大小 (1-1.5 厘米)300 克
-
四季豆 切块 (2-3 厘米)300 克
-
冷冻豌豆150 克
-
鸡 切丁 (1-1.5 厘米)350 克
-
胡椒粉½ 茶匙
-
生菜 一片片剥开250 克
-
稀奶油150 克
-
鲜榨柠檬汁 (1 个柠檬)20 克
-
新鲜综合香草 (如:细香葱,欧芹,莳萝)10 - 15 克
-
新鲜黄豆芽 (opcjonalnie)100 克
-
盐 多备一些,调味用
-
胡椒粉 多备一些,调味用
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
15 g
Kalorie
801 kJ /
192 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
4.1 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
蒸滋味,轻松享
72 Przepisy
Chiny
Chiny