鸡肉土豆蔬菜色拉

鸡肉土豆蔬菜色拉

4.0 9 rating
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
8 人份

Składniki

  • 胡萝卜 切块
    300 克
  • 400 克
  • 2 茶匙
  • 土豆 切成一口大小 (1-1.5 厘米)
    300 克
  • 四季豆 切块 (2-3 厘米)
    300 克
  • 冷冻豌豆
    150 克
  • 切丁 (1-1.5 厘米)
    350 克
  • 胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 生菜 一片片剥开
    250 克
  • 稀奶油
    150 克
  • 鲜榨柠檬汁 (1 个柠檬)
    20 克
  • 新鲜综合香草 (如:细香葱,欧芹,莳萝)
    10 - 15 克
  • 新鲜黄豆芽 (opcjonalnie)
    100 克
  • 多备一些,调味用
  • 胡椒粉 多备一些,调味用

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 15 g
Kalorie 801 kJ / 192 kcal
Tłuszcz 7 g
Błonnik 4.1 g
Węglowodany 15 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...