Urządzenia i Akcesoria
泡椒鸡杂
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份
Składniki
-
水600 克
-
鸡杂 切片400 克
-
料酒30 克
-
油20 克
-
蒜头 切片3 瓣
-
姜 切片10 克
-
泡椒 切段30 克
-
新鲜小米椒 切粒2 支
-
生抽10 克
-
蚝油10 克
-
糖 约¼茶匙1 克
-
新鲜二荆条 切粒50 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
245.7 mg
Białko
19.8 g
Kalorie
906.9 kJ /
216.8 kcal
Tłuszcz
10.4 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Węglowodany
10.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
家常鸡肉料理
5 Przepisów
Chiny
Chiny