Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 克 水
- 400 克 鸡杂 ,切片
- 30 克 料酒
- 20 克 油
- 3 瓣 蒜头 ,切片
- 10 克 姜 ,切片
- 30 克 泡椒 ,切段
- 2 支 新鲜小米椒 ,切粒
- 10 克 生抽
- 10 克 蚝油
- 1 克 糖 ,约¼茶匙
- 50 克 新鲜二荆条 ,切粒
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 906.9 kJ / 216.8 kcal
- Białko
- 19.8 g
- Węglowodany
- 10.1 g
- Tłuszcz
- 10.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.3 g
- Błonnik
- 2.4 g
- Sód
- 245.7 mg