Urządzenia i Akcesoria
扁肉
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 人份
Składniki
-
荸荠 去皮切块5 个
-
猪肉肉糜200 克
-
葱 切末10 克
-
盐½ 茶匙
-
生抽1 茶匙
-
糖½ 茶匙
-
肉燕皮40 张
-
水 蒸煮用500 克
-
高汤800 克
-
醋½ 茶匙
-
麻油½ 茶匙
-
胡椒粉¼ 茶匙
-
香菜 适量,装饰用
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
12.6 g
Kalorie
1236.8 kJ /
295.5 kcal
Tłuszcz
22.6 g
Błonnik
0.3 g
Węglowodany
10.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
家的味道
80 Przepisów
Chiny
Chiny