Urządzenia i Akcesoria
牛奶红豆糕
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 godz. 20 min
6 人份
Składniki
-
干燥红豆 提前一夜泡发后沥干100 克
-
水830 克
-
糖70 克
-
糯米粉150 克
-
粘米粉50 克
-
牛奶180 克
-
油10 克
-
糖桂花1 汤匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 6 人份
Białko
42 g
Kalorie
6335 kJ /
1514 kcal
Tłuszcz
18.6 g
Błonnik
8.2 g
Węglowodany
290.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
元气早餐
10 Przepisów
Chiny
Chiny