牛奶红豆糕

牛奶红豆糕

3.9 9 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 godz. 20 min
6 人份

Składniki

  • 干燥红豆 提前一夜泡发后沥干
    100 克
  • 830 克
  • 70 克
  • 糯米粉
    150 克
  • 粘米粉
    50 克
  • 牛奶
    180 克
  • 10 克
  • 糖桂花
    1 汤匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 6 人份

Białko 42 g
Kalorie 6335 kJ / 1514 kcal
Tłuszcz 18.6 g
Błonnik 8.2 g
Węglowodany 290.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...