Urządzenia i Akcesoria
鸡精蒸鸡
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 人份
Składniki
-
全鸡腿 (约900克),走地鸡最佳,在连接处切半,洗净2 个
-
新鲜姜汁1 汤匙
-
盐1 小撮
-
黄酒45 克
-
当归4 片
-
枸杞1 茶匙
-
水1200 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
247 mg
Białko
28 g
Kalorie
1607 kJ /
381 kcal
Tłuszcz
27 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
滋补月子餐
15 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy