Pesto di zucchine e basilico
TM6 TM5

Pesto di zucchine e basilico

4.9 (249 ocen)

Składniki

  • 60 g di olio extravergine di oliva
  • 400 g di zucchine a pezzi
  • 1 spicchio di aglio
  • 5 g di sale
  • 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 30 - 40 g di foglie di basilico fresche, lavate
  • 20 g di pinoli sgusciati

Wartości odżywcze
na 500 g
Kalorie
3982 kJ / 952 kcal
Białko
33 g
Węglowodany
8.8 g
Tłuszcz
87.6 g
Tłuszcz nasycony
20.5 g
Błonnik
5.8 g
Sód
2416.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy