Insalata di seppie, patate e pomodorini
TM6 TM5

Insalata di seppie, patate e pomodorini

5.0 (15 ocen)

Składniki

  • 1200 g di acqua
  • 5 g di sale + q.b.
  • 500 g di seppie, pulite
  • 400 g di patate, pelate e a cubetti (circa 1.5 cm)
  • 80 g di rucola
  • 10 pomodori ciliegino o datterino, a metà
  • 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
  • 1 pizzico di pepe bianco macinato

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
889.8 kJ / 212.8 kcal
Białko
20.8 g
Węglowodany
21.2 g
Tłuszcz
5.6 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Błonnik
2.4 g
Sód
500 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy