Urządzenia i Akcesoria
Grilled Steaks with Red Pepper Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
6 portions
Składniki
-
red bell peppers quartered, stem and seeds removed4
-
yellow onions sliced in rounds (¼ in.)2
-
garlic cloves2
-
olive oil to drizzle and rub
-
flank steaks32 oz
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Red Pepper Sauce
-
olive oil4 oz
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
461 mg
Białko
35 g
Kalorie
1900 kJ /
454 kcal
Tłuszcz
32 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beer Can Burger with Beer Mushrooms
2h 10min
Sticky Sesame Chicken
40min
Pineapple Teriyaki Salmon
30min
Salmon with Lemon Hollandaise, Broccoli and Rice
45min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45min
Chicken Enchiladas
40min
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1h
Chicken with Creamed Spinach Crepes
1h 50min
Chicken and Avocado Arepas
1h
Chicken Parmesan
1h 10min
Mediterranean Chicken
35min