Urządzenia i Akcesoria
水晶冬瓜卷
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
4 人份
Składniki
-
冬瓜300 - 400 克
-
盐1 茶匙
-
猪肉肉糜200 克
-
葱 切末2 根
-
生抽35 克
-
蛋1 颗
-
蚝油5 克
-
糖12 - 13 克
-
料酒5 克
-
水500 克
-
老抽8 克
-
玉米淀粉10 克
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
680.1 mg
Białko
11 g
Kalorie
533 kJ /
127.5 kcal
Tłuszcz
7.7 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
2.5 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
晶致料理
5 Przepisów
Chiny
Chiny
Może spodoba Ci się również...
肉炒黑木耳白菜
30 min
小鸡炖蘑菇
40 min
红烧猪蹄
2 godz. 10 min
皮冻
13 godz. 30 min
肉炒蒜薹
25 min
肉烧豆角
45 min
杭椒炒猪肝
20 min
排骨炖土豆
55 min
番茄肉片
30 min
葱爆羊肉
25 min
土豆炖牛肉
1 godz. 35 min
蒜泥白肉
1 godz.