红烧猪蹄

4.7 146 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
4 人份

Składniki

  • 猪蹄 切小块
    600 克
  • 20 克
  • 切片
    10 克
  • 冰糖
    20 克
  • 老抽
    10 克
  • 生抽
    20 克
  • 料酒
    30 克
  • 八角
    2 只
  • 茴香叶
    2 片
  • 500 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 34.5 g
Kalorie 1961 kJ / 468 kcal
Tłuszcz 33.3 g
Błonnik 0.6 g
Węglowodany 7.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...