Urządzenia i Akcesoria
红烧猪蹄
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
4 人份
Składniki
-
猪蹄 切小块600 克
-
油20 克
-
姜 切片10 克
-
冰糖20 克
-
老抽10 克
-
生抽20 克
-
料酒30 克
-
八角2 只
-
茴香叶2 片
-
水500 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
34.5 g
Kalorie
1961 kJ /
468 kcal
Tłuszcz
33.3 g
Błonnik
0.6 g
Węglowodany
7.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
北食荟萃
63 Przepisy
Chiny
Chiny
聚会
38 Przepisów
Chiny
Chiny