Urządzenia i Akcesoria
排骨炖土豆
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
4 人份
Składniki
-
油10 克
-
姜 切片10 克
-
京葱 切段30 克
-
干辣椒 切段2 支
-
八角1 个
-
猪肋排 切大块500 克
-
生抽30 克
-
盐1 茶匙
-
水200 克
-
土豆 去皮,切块300 克
-
新鲜香菜 取叶子,装饰用2 支
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
25.8 g
Kalorie
1429 kJ /
341 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
1.5 g
Węglowodany
12.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
北食荟萃
63 Przepisy
Chiny
Chiny
自制
48 Przepisów
Chiny
Chiny