小炒松花菜

小炒松花菜

4.4 63 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 人份

Składniki

  • 15 克
  • 新鲜辣椒 红绿各一支,切圈
    2 支
  • 白花菜,切小朵 建议选择松花菜
    500 克
  • 生抽
    1 汤匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 166.1 mg
Białko 2.9 g
Kalorie 290.4 kJ / 69.4 kcal
Tłuszcz 4.2 g
Błonnik 2.7 g
Tłuszcz nasycony 0.7 g
Węglowodany 7.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...