Urządzenia i Akcesoria
小炒松花菜
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 人份
Składniki
-
油15 克
-
新鲜辣椒 红绿各一支,切圈2 支
-
白花菜,切小朵 建议选择松花菜500 克
-
生抽1 汤匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
166.1 mg
Białko
2.9 g
Kalorie
290.4 kJ /
69.4 kcal
Tłuszcz
4.2 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
7.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
饗食弄堂
66 Przepisów
Chiny
Chiny