葱油花卷

葱油花卷

4.8 28 rating
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
16 个

Składniki

  • 240 克
  • 干酵母粉
    5 克
  • 10 克
  • 10 克
  • 面粉
    500 克
  • (约¼茶匙)
    1 克
  • 涂抹用(大约)
    2 汤匙
  • 涂抹用
    2 小撮
  • 切末
    100 克
  • 蒸煮用
    500 克

Poziom trudności

zaawansowany


Wartości odżywcze na 1 个

Sód 25.6 mg
Białko 4.3 g
Kalorie 588.6 kJ / 140.8 kcal
Tłuszcz 2.9 g
Błonnik 0.7 g
Tłuszcz nasycony 0.4 g
Węglowodany 23.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...