Urządzenia i Akcesoria
葱油花卷
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
16 个
Składniki
-
水240 克
-
干酵母粉5 克
-
糖10 克
-
油10 克
-
面粉500 克
-
盐 (约¼茶匙)1 克
-
油 涂抹用(大约)2 汤匙
-
盐 涂抹用2 小撮
-
葱 切末100 克
-
水 蒸煮用500 克
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 个
Sód
25.6 mg
Białko
4.3 g
Kalorie
588.6 kJ /
140.8 kcal
Tłuszcz
2.9 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Węglowodany
23.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
基础中式面点
10 Przepisów
Chiny
Chiny