清炒冬瓜虾皮

清炒冬瓜虾皮

4.4 73 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 人份

Składniki

  • 淡味虾皮
    20 克
  • 20 克
  • 切末
    10 克
  • ½ 茶匙
  • 冬瓜 去皮去籽,切1厘米厚片
    400 克
  • 120 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 3.5 g
Kalorie 376.7 kJ / 90 kcal
Tłuszcz 7.1 g
Błonnik 1 g
Węglowodany 2.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...