番茄炖牛腩

番茄炖牛腩

4.1 82 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 人份

Składniki

  • 10 克
  • 切片
    10 克
  • 京葱 切段
    50 克
  • 干辣椒 切段
    2 支
  • 番茄酱 如:梅林牌
    150 克
  • 番茄 切块
    600 克
  • 牛腩块 热水汆烫,3x3厘米
    700 克
  • 干红葡萄酒
    50 克
  • 桂皮
    1 块
  • 八角
    2 个
  • 2 茶匙
  • 新鲜香菜 取叶子,装饰用
    2 支

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 1270.2 mg
Białko 17.6 g
Kalorie 833.4 kJ / 199.2 kcal
Tłuszcz 6.8 g
Błonnik 3.3 g
Tłuszcz nasycony 0.3 g
Węglowodany 17.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...