Urządzenia i Akcesoria
番茄炖牛腩
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 人份
Składniki
-
油10 克
-
姜 切片10 克
-
京葱 切段50 克
-
干辣椒 切段2 支
-
番茄酱 如:梅林牌150 克
-
番茄 切块600 克
-
牛腩块 热水汆烫,3x3厘米700 克
-
干红葡萄酒50 克
-
桂皮1 块
-
八角2 个
-
盐2 茶匙
-
新鲜香菜 取叶子,装饰用2 支
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1270.2 mg
Białko
17.6 g
Kalorie
833.4 kJ /
199.2 kcal
Tłuszcz
6.8 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
17.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
灵感每一刻
167 Przepisów
Chiny
Chiny
饗食弄堂
66 Przepisów
Chiny
Chiny