Urządzenia i Akcesoria
鲍鱼红烧肉
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份
Składniki
-
小鲍鱼8 个
-
料酒50 克
-
姜20 克
-
五花肉 切3×3厘米块500 克
-
冰糖 依个人口味调整30 克
-
生抽30 克
-
老抽15 克
-
啤酒250 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
776.3 mg
Białko
22.9 g
Kalorie
2169.5 kJ /
519 kcal
Tłuszcz
38.3 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
13.5 g
Węglowodany
17 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
家常猪肉料理
10 Przepisów
Chiny
Chiny