鲍鱼红烧肉

鲍鱼红烧肉

4.7 66 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份

Składniki

  • 小鲍鱼
    8 个
  • 料酒
    50 克
  • 20 克
  • 五花肉 切3×3厘米块
    500 克
  • 冰糖 依个人口味调整
    30 克
  • 生抽
    30 克
  • 老抽
    15 克
  • 啤酒
    250 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 776.3 mg
Białko 22.9 g
Kalorie 2169.5 kJ / 519 kcal
Tłuszcz 38.3 g
Błonnik 0.2 g
Tłuszcz nasycony 13.5 g
Węglowodany 17 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...