Urządzenia i Akcesoria
咖喱牛腩
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 人份
Składniki
-
油15 克
-
葱 切段1 根
-
姜5 克
-
油咖喱30 克
-
牛腩 切块,焯水洗净备用500 克
-
糖15 克
-
鸡高汤200 克
-
土豆 切滚刀块250 克
-
盐 根据个人口味调节适量
-
生抽10 克
-
椰浆60 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
879.2 mg
Białko
40.7 g
Kalorie
2235.2 kJ /
534.2 kcal
Tłuszcz
22.2 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
4.3 g
Węglowodany
43.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
世界
34 Przepisy
Chiny
Chiny
创意中餐
20 Przepisów
Chiny
Chiny