Urządzenia i Akcesoria
马兰头拌香干
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 min
6 人份
Składniki
-
香干200 克
-
马兰头 洗净去根部,氽水后挤干水分(汆水挤干水分后约250克)500 克
-
盐¼ 茶匙
-
糖½ 茶匙
-
生抽1 茶匙
-
麻油2 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
98.5 g
Kalorie
553 kJ /
132 kcal
Tłuszcz
7.1 g
Błonnik
3.8 g
Węglowodany
9.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
饗食弄堂
66 Przepisów
Chiny
Chiny