Urządzenia i Akcesoria
霸王别鸡
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
3 人份
Składniki
-
鸡 半只老母鸡切块,焯水洗净350 克
-
甲鱼 切块,汆水洗净300 克
-
葱 打葱结1 根
-
姜1 片
-
料酒20 克
-
火腿 切片30 克
-
干香菇 泡发2小时后沥干水份3 个
-
西洋参5 - 6 片
-
水1300 克
-
冬笋 切滚刀块100 克
-
盐1 茶匙
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 3 人份
Białko
141 g
Kalorie
5573 kJ /
1332 kcal
Tłuszcz
54.7 g
Błonnik
17.2 g
Węglowodany
60.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
品味江南
69 Przepisów
Chiny
Chiny