Urządzenia i Akcesoria
沙姜猪手
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 人份
Składniki
-
猪蹄 切大块500 克
-
水1200 克
-
料酒20 克
-
姜 切片10 克
蘸酱
-
姜15 克
-
沙姜60 克
-
糖15 克
-
蒜头3 瓣
-
生抽80 克
-
麻油10 克
-
油55 克
-
新鲜香菜 只取叶子3 支
-
葱 切葱花5 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
29.7 g
Kalorie
2275 kJ /
543 kcal
Tłuszcz
39.8 g
Błonnik
0.3 g
Węglowodany
16.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
食粤飘香
70 Przepisów
Chiny
Chiny