Urządzenia i Akcesoria
牛油果油炒舞茸
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
2 人份
Składniki
-
杏鲍菇 切片150 克
-
莴笋 切片50 克
-
综合菌菇 选择舞茸菌,用手撕开150 克
-
鳄梨油30 克
-
海盐 (约½茶匙)2 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
218 mg
Białko
4.7 g
Kalorie
778 kJ /
186 kcal
Tłuszcz
14.7 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Węglowodany
11.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
产后修复这样吃
30 Przepisów
Chiny
Chiny