牛油果油炒舞茸

牛油果油炒舞茸

4.5 2 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
2 人份

Składniki

  • 杏鲍菇 切片
    150 克
  • 莴笋 切片
    50 克
  • 综合菌菇 选择舞茸菌,用手撕开
    150 克
  • 鳄梨油
    30 克
  • 海盐 (约½茶匙)
    2 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 218 mg
Białko 4.7 g
Kalorie 778 kJ / 186 kcal
Tłuszcz 14.7 g
Błonnik 4.1 g
Tłuszcz nasycony 1.6 g
Węglowodany 11.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...