Urządzenia i Akcesoria
蒜焖黄鳝
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 人份
Składniki
-
蒜头120 克
-
干辣椒 切段3 支
-
油30 克
-
黄鳝 洗净,切段600 克
-
料酒50 克
-
生抽25 克
-
老抽25 克
-
糖25 克
-
白胡椒粉¼ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
19.8 g
Kalorie
801 kJ /
191 kcal
Tłuszcz
6.5 g
Błonnik
0.6 g
Węglowodany
13.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
饗食弄堂
66 Przepisów
Chiny
Chiny