蒜焖黄鳝

蒜焖黄鳝

4.6 30 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 人份

Składniki

  • 蒜头
    120 克
  • 干辣椒 切段
    3 支
  • 30 克
  • 黄鳝 洗净,切段
    600 克
  • 料酒
    50 克
  • 生抽
    25 克
  • 老抽
    25 克
  • 25 克
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 19.8 g
Kalorie 801 kJ / 191 kcal
Tłuszcz 6.5 g
Błonnik 0.6 g
Węglowodany 13.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...