慢炖牛肉

慢炖牛肉

5.0 2 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
6 人份

Składniki

  • 蒜头
    1 瓣
  • 新鲜百里香
    1 根
  • 新鲜月桂叶
    2 片
  • 西芹 切碎
    1 根
  • 新鲜意大利芹
    1 把
  • 京葱 切薄片(1.5厘米)
    100 克
  • 胡萝卜 切薄片(1.5厘米)
    150 克
  • 依个人口味调整
    1 茶匙
  • 白胡椒粉 依个人口味调整
    1 茶匙
  • 900 克
  • 小牛肉 切块(2-3厘米)
    1000 克
  • 蘑菇 ,切成四分之一或六分之一
    500 克
  • 黄油
    50 克
  • 面粉
    50 克
  • 稀奶油,含脂肪量35%
    100 克
  • 蛋黄
    2 颗

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 34.8 g
Kalorie 1892 kJ / 454 kcal
Tłuszcz 30.7 g
Węglowodany 9.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...