Urządzenia i Akcesoria
慢炖牛肉
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
6 人份
Składniki
-
蒜头1 瓣
-
新鲜百里香1 根
-
新鲜月桂叶2 片
-
西芹 切碎1 根
-
新鲜意大利芹1 把
-
京葱 切薄片(1.5厘米)100 克
-
胡萝卜 切薄片(1.5厘米)150 克
-
盐 依个人口味调整1 茶匙
-
白胡椒粉 依个人口味调整1 茶匙
-
水900 克
-
小牛肉 切块(2-3厘米)1000 克
-
蘑菇 ,切成四分之一或六分之一500 克
-
黄油50 克
-
面粉50 克
-
稀奶油,含脂肪量35%100 克
-
蛋黄2 颗
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
34.8 g
Kalorie
1892 kJ /
454 kcal
Tłuszcz
30.7 g
Węglowodany
9.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Then. Now. Always.
50 Przepisów
Chiny
Chiny