Urządzenia i Akcesoria
牛排配花菜泥
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 2 godz.
2 人份
Składniki
-
牛肉 2块,每块150克300 克
-
黄油20 克
-
新鲜百里香1 根
-
现磨黑胡椒粉1 小撮
-
水 浸没真空袋1800 克
-
橄榄油20 克
-
花菜 切块400 克
-
盐½ 茶匙
-
胡椒粉¼ 茶匙
-
稀奶油150 克
-
西兰花 切块100 克
-
橙汁200 克
-
葡萄干 切碎30 克
-
橙 只取果肉30 克
-
刺山柑(capers)20 克
-
橄榄油 油煎用
-
新鲜黑松露 切片装饰用15 克
-
黑胡椒酱 适量,装饰用
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
42.1 g
Kalorie
2878.5 kJ /
688 kcal
Tłuszcz
32.6 g
Błonnik
3.2 g
Węglowodany
55.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
创意法餐
10 Przepisów
Chiny
Chiny