Urządzenia i Akcesoria
烤年糕
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 人份
Składniki
-
牛奶500 克
-
黄油 切块,多备一些刷油涂抹用50 克
-
细砂糖200 克
-
蛋1 颗
-
糯米粉450 克
-
松仁10 克
-
白芝麻5 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
9.3 g
Kalorie
2213 kJ /
529 kcal
Tłuszcz
11.4 g
Błonnik
0.758 g
Węglowodany
97.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
韩式风味餐
10 Przepisów
Chiny
Chiny