炝虾

炝虾

5.0 4 rating
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 35 min
3 人份

Składniki

  • 20 克
  • 蒜头
    30 克
  • 生抽
    60 克
  • 50 克
  • 120 克
  • 麻油
    15 克
  • 白酒 52°以上
    150 克
  • 红腐乳汁
    4 汤匙
  • 新鲜的虾 河虾,洗净
    300 克
  • 香菜 切碎
    20 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 19.7 g
Kalorie 2180 kJ / 521 kcal
Tłuszcz 8.6 g
Błonnik 0.5 g
Węglowodany 45.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...