Urządzenia i Akcesoria
炝虾
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 35 min
3 人份
Składniki
-
姜20 克
-
蒜头30 克
-
生抽60 克
-
醋50 克
-
糖120 克
-
麻油15 克
-
白酒 52°以上150 克
-
红腐乳汁4 汤匙
-
新鲜的虾 河虾,洗净300 克
-
香菜 切碎20 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
19.7 g
Kalorie
2180 kJ /
521 kcal
Tłuszcz
8.6 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
45.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
品味江南
69 Przepisów
Chiny
Chiny