Urządzenia i Akcesoria
青花椒鱼片
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
2 人份
Składniki
-
蒜头3 - 4 瓣
-
二荆条 切段100 克
-
泡椒 黄泡椒25 克
-
油30 克
-
花椒 青花椒5 克
-
姜2 片
-
青花椒油20 克
-
莴笋 切滚刀块100 克
-
金针菇100 克
-
水600 克
-
生抽15 克
-
糖 约½茶匙2 - 3 克
-
盐 约¼茶匙2 克
-
鸡汁 约½茶匙2 - 3 克
-
黑鱼 切薄鱼片200 - 250 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
763.5 mg
Białko
29.3 g
Kalorie
1757.7 kJ /
420.1 kcal
Tłuszcz
23.7 g
Błonnik
9.1 g
Tłuszcz nasycony
4.1 g
Węglowodany
28.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
家常鱼类料理
5 Przepisów
Chiny
Chiny