青花椒鱼片

青花椒鱼片

3.9 9 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
2 人份

Składniki

  • 蒜头
    3 - 4 瓣
  • 二荆条 切段
    100 克
  • 泡椒 黄泡椒
    25 克
  • 30 克
  • 花椒 青花椒
    5 克
  • 2 片
  • 青花椒油
    20 克
  • 莴笋 切滚刀块
    100 克
  • 金针菇
    100 克
  • 600 克
  • 生抽
    15 克
  • 约½茶匙
    2 - 3 克
  • 约¼茶匙
    2 克
  • 鸡汁 约½茶匙
    2 - 3 克
  • 黑鱼 切薄鱼片
    200 - 250 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 763.5 mg
Białko 29.3 g
Kalorie 1757.7 kJ / 420.1 kcal
Tłuszcz 23.7 g
Błonnik 9.1 g
Tłuszcz nasycony 4.1 g
Węglowodany 28.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...