Urządzenia i Akcesoria
Veganský sýr na těstoviny – alternativa parmazánu
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
75 gramů
Składniki
-
70 gramů kešu ořechů
-
2 polévkové lžíce lahůdkového droždí
-
½ čajové lžičky soli
-
¼ čajové lžičky granulovaného česneku
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 75 gramů
Sód
407 mg
Białko
17 g
Kalorie
1830 kJ /
438 kcal
Tłuszcz
30 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
6.6 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Veganské sýry
7 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Veganská feta
12 Std. 10 Min
Veganský čedar z kešu
3 Std. 10 Min
Ovesné mléko
1 Std. 10 Min
Hladké arašídové máslo (Smooth Peanut Butter)
5 Min
Veganské máslo
2 Std.
Cizrnová mouka
45 Min
Kešu krém
50 Min
Veganský parmazán
15 Min
Alternativa smetany na bázi kešu
6 Std.
Veganská zakysaná smetana
10 Std. 15 Min
RAW pomazánka z pekanových ořechů
5 Min
Indický čočkový dahl
30 Min