Urządzenia i Akcesoria
Veganský sýr na těstoviny – alternativa parmazánu
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
75 gramů
Składniki
-
70 gramů kešu ořechů
-
2 polévkové lžíce lahůdkového droždí
-
½ čajové lžičky soli
-
¼ čajové lžičky granulovaného česneku
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 75 gramů
Sód
407 mg
Białko
17 g
Kalorie
1830 kJ /
438 kcal
Tłuszcz
30 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
6.6 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Veganské sýry
7 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Ovesné mléko
1 godz. 10 min
Pohankové nudle (bez lepku)
35 min
Jáhlové knedlíky se špenátem a rajčatovým ragú (bezlepkové)
1 godz. 20 min
Falafel
1 godz.
Vařené jáhly
45 min
Pomalu vařená cizrna
14 godz. 40 min
Cizrnová mouka
45 min
Veganský parmazán
15 min
Veganské brownies s batáty
1 godz.
Lněné bezlepkové pečivo
1 godz.
Fazolový burger (veganský)
1 godz. 20 min
RAW medové mandlové mléko
8 godz. 40 min