Urządzenia i Akcesoria
Veganský sýr na těstoviny – alternativa parmazánu
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
75 gramů
Składniki
-
70 gramů kešu ořechů
-
2 polévkové lžíce lahůdkového droždí
-
½ čajové lžičky soli
-
¼ čajové lžičky granulovaného česneku
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 75 gramů
Sód
407 mg
Białko
17 g
Kalorie
1830 kJ /
438 kcal
Tłuszcz
30 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
6.6 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Veganské sýry
7 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Veganská feta
12 godz. 10 min
Veganský čedar z kešu
3 godz. 10 min
Ovesné mléko
1 godz. 10 min
Vařená quinoa
15 min
Tahini
25 min
Hummus
5 min
Pomalu vařená cizrna
14 godz. 40 min
Veganský nářez na způsob sýra
6 godz. 40 min
Veganský parmazán
15 min
Veganská zakysaná smetana
10 godz. 15 min
Veganéza - veganská náhrada majonézy
15 min
Hladké arašídové máslo (Smooth Peanut Butter)
5 min