Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Křehké těsto:
- 250 gramů hladké mouky
- 100 gramů chlazeného másla, na kousky, plus navíc na vymazání
- 1 vejce
- 20 gramů vody
- 1 čajová lžička soli
Náplň:
- 40 gramů másla, přepuštěného
- 200 gramů játrového sýru, na kousky (1 cm)
- 200 gramů pórku, na kolečka
- 550 gramů kysaného zelí, pokrájeného nahrubo
- 200 gramů mléka
- 3 vejce
- 30 gramů škrobu
- 1 špetka kajenského pepře, mletého
- 1 čajová lžička soli
- ½ čajové lžičky černého mletého pepře
- Wartości odżywcze
- na 1 kus
- Kalorie
- 1678 kJ / 401 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 29 g
- Tłuszcz
- 26 g
- Błonnik
- 2.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Auvergneský sýrový quiche
1h 20min
Jablečný koláč (Apfelkuchen)
50 menit
Sýrový koláč (Cheese cake)
4sa 20 dk
Hovězí kofty s fetou
1h 20min
Čokoládovo-třešňová granola
1 Std. 45 Min
Tvarohová pomazánka s pečenými banány
20min
Bramborová tortilla s medvědím česnekem
1h
Fazolové kuličky s rozmarýnem
20min
Šašlik s rajčatovou salsou
35 Min
Pečené fazole
1 Std. 25 Min
Pórkový dort (Porreetorte)
1 Std. 30 Min
Jablečný koláč
1h