Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 gramů vařené červené řepy, na kousky
- 240 gramů konzervovaných máslových fazolí, scezených, propláchnutých
- 50 gramů vody
- 20 gramů olivového oleje
- 2 - 3 polévkové lžíce čerstvého křenu, nastrouhaného
- 1 čajová lžička mletého kmínu
- ½ - 1 čajová lžička soli, podle chuti
- ¼ čajové lžičky mletého bílého pepře
- 2 čajové lžičky jablečného octa
- 2 čajové lžičky citrónové šťávy
- 1 polévková lžíce čerstvého křenu, podle chuti
- Wartości odżywcze
- na 1 Kompletní recept
- Kalorie
- 2363 kJ / 566 kcal
- Białko
- 21 g
- Węglowodany
- 68 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Błonnik
- 30 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gratinovaná dýně s mrkví
50 Min
Salát z červené řepy s jablky a ořechy
10min
Falafel
1 Std.
Celerový salát s rozinkami a vlašskými ořechy
1h 15min
Pomalu vařený fazolový cassoulet s ořechovým pestem
4h 30 min
Dýňový hummus
1 Std.
Sezamové pesto
10min
Mrkvové pesto
30 Min
RAW omáčka z para ořechů a paprik
Brak ocen
Hummus s pečenou paprikou
5min
Hummus s medvědím česnekem
15min
Majonéza z červené čočky
11h 15min