Urządzenia i Akcesoria
炒三丝(TM6)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 人份
Składniki
-
新鲜茭白 切成能横向放入进料口的长度200 克
-
青椒 去籽,切成能放入进料口的长度100 克
-
油20 克
-
猪肉丝200 克
-
料酒10 克
-
生抽15 克
-
盐3 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1074.7 mg
Białko
21.7 g
Kalorie
1191.5 kJ /
285 kcal
Tłuszcz
18.3 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
9.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
多功能果蔬处理器 基础入门2
21 Przepisów
Chiny
Chiny