Tártaro quente de cogumelos
TM6

Tártaro quente de cogumelos

5.0 (5 ocen)

Składniki

  • 30 g água
  • 300 g cogumelos frescos inteiros ou cortados em quartos ou fatias
  • 20 g azeite
    lub 20 g óleo vegetal
  • 25 g amêndoa crua
  • 50 g cebola
  • 1 dente de alho
  • 20 g azeite
  • ¼ - ½ c. chá de sal
  • ¼ c. chá de pimenta
  • 3 - 4 gotas de sumo de limão
  • Salsa q.b. picada p/ guarnecer
  • Baguete q.b. p/ sevir

Wartości odżywcze
na 1 dose
Kalorie
1235.7 kJ / 295.4 kcal
Białko
7.7 g
Węglowodany
10.7 g
Tłuszcz
26.6 g
Tłuszcz nasycony
3.4 g
Błonnik
3.6 g
Sód
446 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy