Urządzenia i Akcesoria
Gamberi freschi sottovuoto
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porzioni
Składniki
-
1500 g di acqua
-
30 g di succo di limone
-
24 gamberi crudi di media grandezza sgusciati e puliti
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Sód
182 mg
Białko
23 g
Kalorie
481 kJ /
115 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Copri Lame & Pelapatate
16 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Merluzzo sottovuoto con pomodorini e olive
1 godz. 30 min
Salmone sottovuoto al mojto
3 godz.
Salmone sottovuoto in salsa teriyaky
1 godz. 20 min
Insalata di polpo sottovuoto con verdurine
8 godz.
Contorno di melanzane sottovuoto
40 min
Salmone sottovuoto aromatizzato al lime e zenzero
1 godz. 20 min
Tranci di tonno sottovuoto e crema di topinambur
1 godz. 20 min
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1 godz. 10 min
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55 min
Carote sottovuoto timo e feta
1 godz.
Zucca sottovuoto con pinoli e uvetta
45 min
Filetti di manzo sottovuoto con burro alle erbe
2 godz. 20 min