Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 24 gamberi crudi di media grandezza, sgusciati e puliti
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 481 kJ / 115 kcal
- Białko
- 23 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.5 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 182 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sovracosce di pollo sottovuoto
1sa 35 dk
Filetto di maiale bardato con pancetta sottovuoto
1h 45min
Salmone sottovuoto con insalata di finocchi e mele
1h 20min
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1sa 10 dk
Salmone sottovuoto in salsa teriyaky
1h 20min
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1h 30min
Lonza di maiale sottovuoto con burro timo e radicchio rosso
2 Std.
Coniglio sottovuoto con patate viola
3h 30min
Calamari Sottovuoto
50 min
Salmone sottovuoto al mojto
3h
Vitello tonnato sottovuoto
5h
Roastbeef Sottovuoto
5h 30min