![Gamberi freschi sottovuoto Gamberi freschi sottovuoto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3c85d0c3-ff79-486d-bfab-93f030003405/Derivates/dd447c46-50b2-4197-bedd-05e3fbe2e4ea.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 24 gamberi crudi di media grandezza, sgusciati e puliti
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 481 kJ / 115 kcal
- Białko
- 23 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.5 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 182 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Manzo sottovuoto con patate rosse e salsa bernese di (Lorenzo Biagiarelli)
1 Std. 10 Min
Ananas sottovuoto
1sa 15 dk
Orata sottovuoto agli agrumi con gamberi in salsa
1h 30min
Coniglio sottovuoto con patate viola
3 Std. 30 Min
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1 Std. 10 Min
Medaglioni di vitello sottovuoto
2 Std.
Salmone sottovuoto in salsa teriyaky
1 Std. 20 Min
Salmone sottovuoto al mojto
3h
Crema ai frutti rossi
20min
Merluzzo sottovuoto con pomodorini e olive
1h 30min
Petto di pollo Sottovuoto con salsa satay
2 Std.
Vitello tonnato sottovuoto
5h