Urządzenia i Akcesoria
Stir-Fried Beef with Caponata
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
mixed peppers cut in pieces (2 cm)200 g
-
olive oil plus 1 Tbsp30 g
-
onions thinly sliced (2 mm)80 g
-
aubergine cut in pieces (2 cm)150 g
-
courgette cut in pieces (2 cm)150 g
-
pickled capers drained10 g
-
toasted pine nuts10 g
-
garlic clove1
-
beef strips500 g
-
fine sea salt to taste1 ¼ - 1 ½ tsp
-
balsamic vinegar15 g
-
cherry tomatoes halved130 g
-
sugar½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
832 mg
Białko
30 g
Kalorie
1323 kJ /
317 kcal
Tłuszcz
17 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Yucatán-style Sea Bass Baked in Banana Leaves with Sweetcorn Rice
1 godz.
Rice with Duck
1 godz. 5 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Marathon Fettucine with Charred Tomatoes and Prawns
50 min
Chicken and Warm Potato Salad
55 min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30 min
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45 min
Seafood Stew with Coconut Milk
35 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40 min
Pork with Spinach Lentils
20 min
Chicken breasts pizzaiola
55 min