Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g mixed peppers, cut in pieces (2 cm)
- 30 g olive oil, plus 1 Tbsp
- 80 g onions, thinly sliced (2 mm)
- 150 g aubergine, cut in pieces (2 cm)
- 150 g courgette, cut in pieces (2 cm)
- 10 g pickled capers, drained
- 10 g toasted pine nuts
- 1 garlic clove
- 500 g beef strips
- 1 ¼ - 1 ½ tsp fine sea salt, to taste
- 15 g balsamic vinegar
- 130 g cherry tomatoes, halved
- ½ tsp sugar
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1323 kJ / 317 kcal
- Białko
- 30 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Sód
- 832 mg
Alternatywne przepisy
Beef and Mushrooms with Cauliflower Salad
45min
Chicken and Warm Potato Salad
55min
Prawn Chow Mein
45min
Yucatán-style Sea Bass Baked in Banana Leaves with Sweetcorn Rice
1h
Sicilian Prawn Salad
40min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55min
Mediterranean Turkey Roulades
45min
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1h
Green Bean Bundles, Potatoes and Thyme Butter
50min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1h 5min
Pasta with chicken, mushrooms and green beans
40min
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45min