Urządzenia i Akcesoria
Stir-Fried Beef with Caponata
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
mixed peppers cut in pieces (2 cm)200 g
-
olive oil plus 1 Tbsp30 g
-
onions thinly sliced (2 mm)80 g
-
aubergine cut in pieces (2 cm)150 g
-
courgette cut in pieces (2 cm)150 g
-
pickled capers drained10 g
-
toasted pine nuts10 g
-
garlic clove1
-
beef strips500 g
-
fine sea salt to taste1 ¼ - 1 ½ tsp
-
balsamic vinegar15 g
-
cherry tomatoes halved130 g
-
sugar½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
832 mg
Białko
30 g
Kalorie
1323 kJ /
317 kcal
Tłuszcz
17 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Braised Cod with Thyme and Lemon
40 min
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti (TM6 & TM5)
40 min
Rice with Duck
1 godz. 5 min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55 min
Chicken Salad
1 godz. 20 min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1 godz.
Beef and Mushrooms with Cauliflower Salad
45 min
Herby Steaks with French Potato Salad
45 min
Pork with Spinach Lentils
20 min
Mediterranean Chicken Wings with Herb Orange Rice
1 godz.
Breast of Chicken in Pizzaiola Sauce
30 min
Devilled Chicken with Coleslaw
1 godz. 45 min