Urządzenia i Akcesoria
Stir-Fried Beef with Caponata
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
mixed peppers cut in pieces (2 cm)200 g
-
olive oil plus 1 Tbsp30 g
-
onions thinly sliced (2 mm)80 g
-
aubergine cut in pieces (2 cm)150 g
-
courgette cut in pieces (2 cm)150 g
-
pickled capers drained10 g
-
toasted pine nuts10 g
-
garlic clove1
-
beef strips500 g
-
fine sea salt to taste1 ¼ - 1 ½ tsp
-
balsamic vinegar15 g
-
cherry tomatoes halved130 g
-
sugar½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
832 mg
Białko
30 g
Kalorie
1323 kJ /
317 kcal
Tłuszcz
17 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 min
Rice Salad with Eggs and Tuna
1 godz.
Bacon-wrapped Turkey Leg with Potatoes
1 godz. 40 min
Chicken and Warm Potato Salad
55 min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Sicilian Salad
30 min
Chicken Salad
1 godz. 20 min
Pasta with chicken, mushrooms and green beans
40 min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 min
Orange-roasted Chicken Thighs with Green Olives and Basmati Rice
1 godz. 10 min
Linguine with Bacon and Prawns (TM6 & TM5)
35 min
Pork with Broccoli Pesto and Flatbreads
40 min