Urządzenia i Akcesoria
Lamb Rump with Pommes Anna and Aubergine Purée
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz.
4 portions
Składniki
-
lamb rump steaks (approx. 250 g each, see tip)2
-
fine sea salt plus 2 pinches and extra to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra to taste½ tsp
-
aubergines (approx. 2 large), quartered or cut in pieces that fit through feeder600 g
-
floury potatoes (e.g. King Edward, Maris Piper), peeled, cut into pieces that fit through feeder800 g
-
extra virgin olive oil2 Tbsp
-
cumin seeds½ tsp
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing75 g
-
dried herbes de Provence homemade (see tip)2 tsp
-
water1600 g
-
vinegar (see tip)1 tsp
-
xanthan gum (opcjonalnie) (see tip)⅛ tsp
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
759 mg
Białko
26.2 g
Kalorie
3249.3 kJ /
776.6 kcal
Tłuszcz
55.8 g
Błonnik
9.2 g
Tłuszcz nasycony
25.5 g
Węglowodany
44.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beer Bread with Whipped Marmite Butter
50 min
Baked Pork Loin with Creamy Mushroom Sauce and Rice
1 godz. 20 min
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30 min
Blueberry Cake with Cream Cheese Frosting and Lemon Curd
2 godz. 15 min
Braised Red Cabbage with Grated Apples
1 godz. 15 min
Pasta in Tomato Sauce with Chorizo
25 min
Boiled Eggs
20 min
Potato Soup with Parsley Pesto
30 min
Smoked Salmon Pâté
5 min
Slow-cooked Creamy Turkey Stew with Mushrooms
4 godz.
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25 min
Ham and Leek Pies
1 godz. 50 min