Urządzenia i Akcesoria
Lamb Rump with Pommes Anna and Aubergine Purée
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz.
4 portions
Składniki
-
lamb rump steaks (approx. 250 g each, see tip)2
-
fine sea salt plus 2 pinches and extra to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra to taste½ tsp
-
aubergines (approx. 2 large), quartered or cut in pieces that fit through feeder600 g
-
floury potatoes (e.g. King Edward, Maris Piper), peeled, cut into pieces that fit through feeder800 g
-
extra virgin olive oil2 Tbsp
-
cumin seeds½ tsp
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing75 g
-
dried herbes de Provence homemade (see tip)2 tsp
-
water1600 g
-
vinegar (see tip)1 tsp
-
xanthan gum (opcjonalnie) (see tip)⅛ tsp
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
759 mg
Białko
26.2 g
Kalorie
3249.3 kJ /
776.6 kcal
Tłuszcz
55.8 g
Błonnik
9.2 g
Tłuszcz nasycony
25.5 g
Węglowodany
44.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiralized Butternut Squash with Italian Sausage, Gorgonzola and Walnuts
25 min
Balinese-style Minced Chicken Satay with Pickled Vegetables
1 godz. 20 min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2 godz. 45 min
Fennel, Celery and Green Apple Salad
15 min
Chorizo, Potato and Cabbage Soup
35 min
Black Pudding Scotch Eggs
50 min
Prawn Cocktail
15 min
Arbroath Smokie Soup
40 min
Pork Tenderloin with Paprika Cream Sauce and Linguine
1 godz. 30 min
Smoked Salmon Pâté
5 min
Stracciatella Soup
30 min
Braised Lamb Shanks
3 godz. 20 min