![Lamb Rump with Pommes Anna and Aubergine Purée Lamb Rump with Pommes Anna and Aubergine Purée](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/722a4e786f8749b733c109b0e9709c26/Derivates/65c8e7150acad3279a60023f5549797669498374.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 lamb rump steaks (approx. 250 g each, see tip)
- 1 tsp fine sea salt, plus 2 pinches and extra to taste
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 600 g aubergines (approx. 2 large), quartered or cut in pieces that fit through feeder
- 800 g floury potatoes, (e.g. King Edward, Maris Piper), peeled, cut into pieces that fit through feeder
- 2 Tbsp extra virgin olive oil
- ½ tsp cumin seeds
- 75 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 2 tsp dried herbes de Provence, homemade (see tip)
- 1600 g water
- 1 tsp vinegar (see tip)
- ⅛ tsp xanthan gum (see tip)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3249.3 kJ / 776.6 kcal
- Białko
- 26.2 g
- Węglowodany
- 44.5 g
- Tłuszcz
- 55.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 25.5 g
- Błonnik
- 9.2 g
- Sód
- 759 mg
Alternatywne przepisy
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20 min
Lobster Bisque
1 godz. 50 min
Sauerkraut
12h 15 min
Sous-vide Fillet Steak with Peppercorn Sauce, Dauphinoise Potatoes and Green Beans
2h 30 min
Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth
1 Std.
Sous-vide Pears with Cinnamon Sauce
2h 5min
Sous-vide Pork Cheeks in Red Wine
8 godz. 45 min
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2 Std. 10 Min
Frozen Custard
10h 25min
Browned Beef Cubes (Medium)
15 Min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2h 45 min
Sautéing Red Pepper with Onions
25 Min