Pizze coniglio mozzarella e rucola

Pizze coniglio mozzarella e rucola

Brak ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 porzioni

Składniki

Impasto
  • di acqua a temperatura ambiente
    220 g
  • di zucchero
    1 cucchiaino
  • di lievito di birra fresco sbriciolato
    20 g
    2 cucchiaini di lievito di birra disidratato, (8 g)
  • di farina di forza
    400 g
  • di olio extravergine di oliva + q.b. per ungere
    30 g
  • di sale
    1 cucchiaino
Terminare la preparazione
  • farina q.b. per infarinare
  • di passata di pomodoro
    250 g
  • di mozzarelle ciliegine
    300 g
  • di sale a piacere
    2 - 3 pizzichi
  • di olio extravergine di oliva
    1 cucchiaio
  • di rucola
    30 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 728.2 kcal / 3046.6 kJ
Białko 32.1 g
Tłuszcz 29.9 g
Węglowodany 83.1 g
Błonnik 5.1 g
Tłuszcz nasycony 11.7 g
Sód 1171.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...