![Pizze coniglio mozzarella e rucola Pizze coniglio mozzarella e rucola](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/52aa279990a9adebd0487cce118e21ac/Derivates/28bcbbe300bbed1b89e7513c69d7156d1f59cf29.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Impasto
- 220 g di acqua a temperatura ambiente
- 1 cucchiaino di zucchero
-
20
g di lievito di birra fresco, sbriciolato
lub 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato (8 g) - 400 g di farina di forza
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b. per ungere
- 1 cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- farina q.b. per infarinare
- 250 g di passata di pomodoro
- 300 g di mozzarelle ciliegine
- 2 - 3 pizzichi di sale, a piacere
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 30 g di rucola
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3046.6 kJ / 728.2 kcal
- Białko
- 32.1 g
- Węglowodany
- 83.1 g
- Tłuszcz
- 29.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 11.7 g
- Błonnik
- 5.1 g
- Sód
- 1171.5 mg
Alternatywne przepisy
Mixiote de pollo
55min
Patate fritte a fiammifero (Kartoffelstroh)
25min
Tagliata di pollo in salsa BBQ
4h
Bortellina
30min
Focaccia morbida
4h
Polpette di patate ed erbe aromatiche (senza uova)
1h
Gelato allo yogurt con sciroppo di frutti rossi e crumble croccante
10h 30min
Purè di patate e carote al rosmarino
45min
Polpettine di carne con purè di patate (Bimby Friend)
1h 15min
Focaccia
6h
Impasto base per pane
1h
Frittelle di patate aromatiche
45min