Pizze coniglio mozzarella e rucola
TM6 TM5 TM31

Pizze coniglio mozzarella e rucola

(Brak ocen)

Składniki

Impasto

  • 220 g di acqua a temperatura ambiente
  • 1 cucchiaino di zucchero
  • 20 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
    lub 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato (8 g)
  • 400 g di farina di forza
  • 30 g di olio extravergine di oliva + q.b. per ungere
  • 1 cucchiaino di sale

Terminare la preparazione

  • farina q.b. per infarinare
  • 250 g di passata di pomodoro
  • 300 g di mozzarelle ciliegine
  • 2 - 3 pizzichi di sale, a piacere
  • 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
  • 30 g di rucola

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
3046.6 kJ / 728.2 kcal
Białko
32.1 g
Węglowodany
83.1 g
Tłuszcz
29.9 g
Tłuszcz nasycony
11.7 g
Błonnik
5.1 g
Sód
1171.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy