Urządzenia i Akcesoria
Palline di Parmigiano Reggiano
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
18 pezzi
Składniki
-
100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
-
2 albumi
-
olio di semi di arachide
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Sód
0 mg
Białko
2.3 g
Kalorie
96.8 kJ /
23.1 kcal
Tłuszcz
1.6 g
Błonnik
40.1 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Patate duchessa (TM6)
1 godz.
Rustici alla carbonara
1 godz. 30 min
Occhi del diavolo
40 min
Pane maritato
30 min
Baby cupcakes
1 godz. 30 min
Sformatini di patate con cuore filante
40 min
Polpette di riso rosse
40 min
Muffin ai pomodori secchi ed Emmental
1 godz.
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1 godz. 30 min
Anelli salati al Parmigiano Reggiano
40 min
Parmigiana di patate
2 godz.
Torta di riso cacio e pepe
1 godz. 30 min