Muffin al rum e cioccolato
TM6 TM5

Muffin al rum e cioccolato

4.6 (68 ocen)

Składniki

  • 30 g di cioccolato fondente (70% di cacao)
  • 100 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 100 g di zucchero
  • 35 g di cacao amaro in polvere
  • 1 uovo
  • 70 g di burro morbido, a pezzi + q.b.
  • 80 g di latte
  • 25 g di Rum
  • 1 cucchiaino di lievito in polvere per dolci
  • 500 g di acqua
  • zucchero a velo, a piacere

Wartości odżywcze
na 1 pezzo
Kalorie
1362.5 kJ / 325.7 kcal
Białko
5.3 g
Węglowodany
38.1 g
Tłuszcz
17 g
Tłuszcz nasycony
9.8 g
Błonnik
2.5 g
Sód
75.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy