Pizza di Pasqua
TM6 TM5

Pizza di Pasqua

4.8 (5 ocen)

Składniki

  • 80 g di pecorino Romano a pezzi
  • 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
  • 20 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
  • 100 g di latte
  • 80 g di ricotta fresca
  • 2 uova
  • 350 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 5 g di sale
  • 2 g di pepe nero in polvere
  • burro q.b.
  • 80 g di pecorino fresco marchigiano, a bastoncini (8x1 cm)

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1410 kJ / 337 kcal
Białko
15 g
Węglowodany
35.1 g
Tłuszcz
16.2 g
Tłuszcz nasycony
7.1 g
Błonnik
1.2 g
Sód
690.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy