Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 gramů extra panenského olivového oleje
- 35 gramů zelené papriky
- 50 gramů žluté cibule
- 35 gramů rajčat, drcených
- 1 stroužek česneku
- 1 čajová lžička dužiny nakládané červené papriky (opcjonalnie)
- 300 gramů brambor, na kostičky (3 x 3 cm)
- 150 gramů vody
- ½ čajové lžičky soli
- 100 - 120 gramů čerstvého tuňáka, na kousky (3 x 3 cm)
- 2 snítky čerstvé petržele
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1111 kJ / 266 kcal
- Białko
- 17.6 g
- Węglowodany
- 26.1 g
- Tłuszcz
- 10.1 g
- Błonnik
- 3.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rizoto s paprikami a tuňákem
40 Min
Kuřecí kuličky v rajčatové omáčce se špagetami
1 godz.
Tagliatelle s hříbky a karamelizovanými rajčaty
35 Min
Kuře s mrkví, paprikou a krémovou hořčicovou omáčkou
1 Std. 10 Min
Soté se žampiony, cuketou a sušenou šunkou
25 Min
Kuličky s jehněčím masem a fetou
30 Min
Treska v alobalu s mrkvovými nudlemi
45 Min
Frittata s odřezky ze zeleniny
35 Min
Avokádovo-rajčatová polévka
40 Min
Růžové fusilli
30 Min
Kuře s těstovinami orzo a pestem
30 Min
Lososové muffiny s koprem
45 Min