Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 gramů extra panenského olivového oleje
- 35 gramů zelené papriky
- 50 gramů žluté cibule
- 35 gramů rajčat, drcených
- 1 stroužek česneku
- 1 čajová lžička dužiny nakládané červené papriky (opcjonalnie)
- 300 gramů brambor, na kostičky (3 x 3 cm)
- 150 gramů vody
- ½ čajové lžičky soli
- 100 - 120 gramů čerstvého tuňáka, na kousky (3 x 3 cm)
- 2 snítky čerstvé petržele
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1111 kJ / 266 kcal
- Białko
- 17.6 g
- Węglowodany
- 26.1 g
- Tłuszcz
- 10.1 g
- Błonnik
- 3.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rýžový salát s tuňákem a vejci
1h
Mleté hovězí maso s paprikou a bramborami
55min
Zeleninové kari s rýží
1h
Rizoto s paprikami a tuňákem
40min
Venkovské rizoto
30min
Kuře dušené s rajčaty a bazalkou
35min
Dušené králičí kousky
1h
Bramborová tortilla s medvědím česnekem
1h
Hovězí závitky se šunkou v rajčatové omáčce
Brak ocen
Anglické kedgeree
45min
Květákovo-špenátové lasagne
1h 45min
Pstruh na páře a květákové pyré
1 Std. 10 Min