Urządzenia i Akcesoria
Tuňák s bramborem po baskicku
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
2 porce
Składniki
-
15 gramů extra panenského olivového oleje
-
35 gramů zelené papriky
-
50 gramů žluté cibule
-
35 gramů rajčat drcených
-
1 stroužek česneku
-
1 čajová lžička dužiny nakládané červené papriky (opcjonalnie)
-
300 gramů brambor na kostičky (3 x 3 cm)
-
150 gramů vody
-
½ čajové lžičky soli
-
100 - 120 gramů čerstvého tuňáka na kousky (3 x 3 cm)
-
2 snítky čerstvé petržele
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
17.6 g
Kalorie
1111 kJ /
266 kcal
Tłuszcz
10.1 g
Błonnik
3.5 g
Węglowodany
26.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Jsme dva!
11 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Zeleninový salát s kuřecími prsy a hořčičným dresinkem
20 min
Mrkvové noky s cuketovou omáčkou
1 godz. 20 min
Soté se žampiony, cuketou a sušenou šunkou
25 min
Fusilli s kuřecími kousky, houbovou omáčkou a fazolkami
45 min
Kuře s těstovinami orzo a pestem
30 min
Mleté hovězí maso s paprikou a bramborami
55 min
Krůtí plátky s omáčkou z hrášku a bramborovým pyré
30 min
Filety z pražmy na paprikovém lůžku
25 min
Vepřová panenka s celerovým pyré a kaparovo-citrónovou omáčkou
40 min
Krůtí burger
1 godz. 30 min
Gnocchi trikolóra
25 min
Krůtí nudličky s kedlubnou, bramborami a kerblíkovou omáčkou
50 min