Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 gramů quinoy
- 150 gramů vody
- 1 čajová lžička soli
- 2 špetky mletého černého pepře
- 50 gramů sušených rajčat, scezených
- 50 gramů černých oliv, bez pecek, scezených
- 100 gramů červené cibule, na čtvrtky
- 1 stroužek česneku
- 10 gramů olivového oleje
- 200 gramů máslových fazolí, konzervovaných, scezených
- 1 čajová lžička sušeného oregana
-
2
polévkové lžíce čerstvé petržele, nasekané
lub 2 polévkové lžíce čerstvého koriandru, nasekaného - olivový olej, na pokapání
- 2 avokáda, jen dužnina (cca 250 gramů)
- 2 čajové lžičky citrónové šťávy, čerstvě vymačkané
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1572 kJ / 375 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 27 g
- Tłuszcz
- 24 g
- Błonnik
- 11 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fazolový burger (veganský)
1 Std. 20 Min
Zelenina s kokosovým mlékem a kari s rýží
1h
Bramborovo-cizrnová polévka s kari
30 min
Lilkové ragú s cizrnou
45min
Polenta se špenátem a sýrem
1h
Bramborovo mandlové placky s fazolemi a rajčatovou omáčkou
50 min
Kari s lilkem, špenátem a čočkou
25 min
Zeleninové kari s rýží
1h
Fazolový salát s quinoou a sýrem
35 min
Kokosová quinoa s pečeným mangem
30 min
Fazole po bretaňsku
35 min
Kokosový Dhal
20 min