Urządzenia i Akcesoria
Petit Four
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
30 pezzi
Składniki
-
500 g di mandorle pelate
-
250 g di zucchero
-
2 uova
-
1 albume
-
mandorle a lamelle
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Sód
11.5 mg
Białko
4.1 g
Kalorie
565 kJ /
135 kcal
Tłuszcz
9.1 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Węglowodany
11.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Grissini ai 3 sapori
3 godz.
Sospiri sardi (senza glutine)
1 godz.
Tiliccas sarde
2 godz. 20 min
Savoiardi morbidi
40 min
Papassini sardi
8 godz. 45 min
Pardulas
8 godz. 40 min
Charlotte di cioccolato e vaniglia
11 godz. 20 min
Rotolo gelato con pralinato alle mandorle
5 godz.
Skolebrød (panini norvegesi)
3 godz. 30 min
Garganelli
35 min
Macarons alla fragola
2 godz. 30 min
Bianchini sardi
2 godz.