Urządzenia i Akcesoria
Torroncini abruzzesi
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
20 pezzi
Składniki
-
330 g di mandorle non pelate
-
1 cucchiaino di cannella in polvere
-
1 limone la scorza grattugiata
-
200 g di zucchero
-
2 albumi
-
1 pizzico di sale
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Sód
12.1 mg
Białko
3.8 g
Kalorie
572.2 kJ /
136.8 kcal
Tłuszcz
8.3 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cracker integrali al rosmarino
2 godz.
Torrone Guirlache
1 godz. 30 min
Pinsa farcita
3 godz.
Panini al vapore con salame
2 godz.
Kolokithokeftedes (Frittelle di zucchine greche)
1 godz.
Tortine in vasetto
1 godz.
Pici all'etrusca
1 godz. 45 min
Mantecados (Shortbread Andalusi)
2 godz.
Pane al cacao con noci e pistacchi
3 godz.
Cracker al farro
2 godz.
Pane intrecciato timo e limone
4 godz.
Coroncine di pan brioches alla crema gianduia
50 min