Gelato biscotto al caffè
TM31 TM5 TM6

Gelato biscotto al caffè

5.0 (1 ocena)

Składniki

Biscotti integrali all'avena

  • 50 g di farina integrale
  • 50 g di farina di avena
  • 30 g di zucchero di canna grezzo
  • 20 g di latte
  • 1 pizzico di lievito in polvere per dolci
  • 50 g di burro salato freddo a pezzi
    lub 50 g di burro freddo a pezzi

Gelato al caffè

  • 60 g di zucchero
  • 400 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
  • 300 g di latte condensato zuccherato
  • 100 g di caffè espresso freddo
  • 5 g di farina di carrube
  • 20 g di latte in polvere

Wartości odżywcze
na 1 pezzo
Kalorie
1947.5 kJ / 465.5 kcal
Białko
8.2 g
Węglowodany
37.5 g
Tłuszcz
32.6 g
Tłuszcz nasycony
18.6 g
Błonnik
1.3 g
Sód
118.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy