Gelato biscotto al caffè

Gelato biscotto al caffè

5.0 1 ocena
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 20 godz.
6 pezzi

Składniki

Biscotti integrali all'avena
  • di farina integrale
    50 g
  • di farina di avena
    50 g
  • di zucchero di canna grezzo
    30 g
  • di latte
    20 g
  • di lievito in polvere per dolci
    1 pizzico
  • di burro salato freddo a pezzi
    50 g
    50 g di burro, freddo a pezzi
Gelato al caffè
  • di zucchero
    60 g
  • di panna (min. 30% di grassi) fredda
    400 g
  • di latte condensato zuccherato
    300 g
  • di caffè espresso freddo
    100 g
  • di farina di carrube
    5 g
  • di latte in polvere
    20 g

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 465.5 kcal / 1947.5 kJ
Białko 8.2 g
Tłuszcz 32.6 g
Węglowodany 37.5 g
Błonnik 1.3 g
Tłuszcz nasycony 18.6 g
Sód 118.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...